linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Varning för matporr ;)

Publicerad 2015-03-01 14:47:00 i Produkttester; Sötsaker,

Sitter inne på Sandys med Sanela och passar på att blogg alite snabbt! Har hittat precis vad jag letade efter på H&M, känner mig supernöjd! HAr sååå mkt att prata och ta igen med Sanela, det får verkligen inte gå såhär länge innan vi ses igen...!
Sitter och fikar, Sanela köpte den största chokladtårtan som finns på hela Sandys, tror ni inte hon orkade bara typ halva haha?! Så fick jag käka upp resten, haha spyr verkligen av den, så jävla MASTIG.
Typ 5 våningar varvat med brownie, chokladkaka, nutellafugde liknande, alltså den skulle seriöst mätta 5 stycken chokladsugna tjejer med mens. 
Nu ska vi babbla vidare, hörs senare! :*

Kommentarer

Postat av: Louise

Publicerad 2015-03-02 10:30:32

Hej, har nyligen hittat din blogg och jag fastnade direkt. Jag har kollat en del (...pinsamt) och förstår att du kan äta en del men har svårt att gå upp i vikt. Stämmer detta? Jag menar, du äter mycket (?) snabbmat och godis, ändå är du så söt som du är. Själv kan jag inte äta som du gör... Min kropp lägger på sig väldigt enkelt och detta sätter sig på psyket. Man brukar prata om bra/dålig ämnesomsättning men så stor skillnad kan inte människor ha? Eller? En kluven Louise.

Kram på dig.

Svar: Kan svara i ett inlägg vännen! :) Kraaam!
linneaelisabet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela