linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Sista inlägget på… Jag vet inte när.

Publicerad 2015-03-02 17:50:08 i Allmänt/Vardag,

Nu är dagen kommen. Det stora ögonblicket. När jag tyvärr kommer att överge denna bloggen.
Kärleken till den här bloggen går inte att beskiva med ord. Jag startade den "på skoj" år 2010, och sen dess har jag bloggat nästan dagligen i flera års tid. Genombrottet kom 2013 när jag berättade att jag skulle bli inlagd 2014, och gick från typ 100 läsare dagligen till runt 2000 unika besökare. Sen dess har jag haft fantastiska läsare från hela Sverige, och även Finland, Danmark och Norge. Och det har varit en ära att blogga för er.

Jag hoppas verkligen att ni allihopa flyttar med mig till nattstad. Jag kände att jag behövde förändring och att jag vill komma längre med bloggandet, och jag har insett att jag inte kan göra det på blogg.se.

Så därför, mina fina, kära, söta, underbara läsare, så säger jag nu hejdå. Det kanske låter konstigt men detta är verkligen känslomässigt eftersom 5 år av mitt liv ligger bevarat på den här hemsidan. Självklart kommer jag inte ta bort den här bloggen, den kommer finnas kvar som ett minne. Men det kommer nog dröja läääänge innan jag lär mig att min blogg heter nouw.com/linneaelisabett istället för linneaelisabet.blogg.se.
 
SÅ; Nu är det dags. Jag kommer inte svara på kommentarer här längre - om ni vill nå mig så får ni besöka min nya blogg http://nouw.com/linneaelisabett.
 
Vi ses väl där älsklingar? Jag hoppas verkligen det! Pussar och kramar i mängder, er linneaelisabet. <3
 
 
 


http://nouw.com/linneaelisabett
http://nouw.com/linneaelisabett
http://nouw.com/linneaelisabett
http://nouw.com/linneaelisabett
http://nouw.com/linneaelisabett

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-03-04 00:32:31

Tack för mig, hoppas det går bra för dig. Jag kommer ej att följa längre nu när du bytt portal alldeles för omständigt. Men vet en som blir glad och det är min mormor vars padda jag lånat/lånar varje dag för att följa din resa.
Min dator är gammal/trög och full med dokument eftersom jag studerar på universitetet och använder den t skolarbetet. Du är en glad positiv tjej, du fixar det här. Sköt om dig och ditt lilla vita troll .// Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela