linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Nouwbloggen.

Publicerad 2015-03-02 15:17:34 i Allmänt/Vardag,

Ni som undrar lite hur det blev med Nouwbloggen..? Jag har fått tänka igenom ganska ordentligt. Jag mejlade tjejen som hade det namnet som jag ville ha, och trots att hon bloggat typ 1 gång på hela året, så ville hon inte byta namn. Spelade ingen roll att jag bönade och bad och sa att jag skulle vara hennes internetslav för all framtid - nepp, hon ville behålla sitt bloggnamn. Så därför har jag varit väldigt kluven över hur jag ska göra. Samtidigt så heter jag ju linneaelisabett med 2 stycken T typ överallt, så egentligeeeen så kanske det inte är så jobbigt att minnas.

Just nu ligger min nouwblogg på plats 9 i Sörmland, och då har jag inte ens varit aktiv på den. Så nu kommer nästa problem; För att jag ska kunna flytta över alla mina inlägg härifrån så måste jag ta bort min fina design som Oliver satt i flera timmar och pillade med.. DESSUTOM så kommer inte alla mina fina, underbara kommentarer från er att följa med flytten av inläggen :'''( Menmen, det är väl smällar man får ta. Jag börjar iallafall lite smått arbetet med att försöka flytta över allting, ladda hem nouwappen, och mentalt förbereda mig på att lämna min kära blogg osm jag bloggat på i 5 år nu (såååå dramatiskt).

GLÖM INTE att kika in på nattstadbloggen http://nouw.com/linneaelisabett och slänga in en kommentar där, skulle bli sååå glad för somsagt så känns detta på riktigt jävligt jobbigt haha. Stora kramar! :*
 
http://nouw.com/linneaelisabett
http://nouw.com/linneaelisabett
http://nouw.com/linneaelisabett

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2015-03-02 15:38:14

Med risk för mycket jobb kan du lägga in kommentarer manuellt.

Svar: Ja det är ju jäääkligt mycket jobb hahaha :(
linneaelisabet

Postat av: MalinB

Publicerad 2015-03-02 16:12:53

Men varför ändrat design här?

Svar: Man måste göra det för att flytta inläggen :s Helknäppt...
linneaelisabet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela