linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Tacos + fruktsallad!

Publicerad 2015-02-26 19:20:00 i Mat; Middag,

Åh herreminguuuud vad mätt jag är. Inte ätit såhär på.. Jag vet inte när. Typ jul?? Har bara tryckt i mig så otrolig tmycket idag, och pricken på i:et var när det var tacos, och då menar jag verkligen MÄNGDER av tacos, och sen en enoooorm fruktsallad med vaniljglass till efterrätt. Kunde inte stå rakt efterråt, men såå got och framför allt så jäkla mysigt att käka ihop med Hanna och Maria! Wow vilken kväll säger jag bara!


Bordet uppdukat och det är bara köttfärsen och bröden som saknas på bild. Ser MYCKET ut på bilderna, men jag lovar, när jag tryckt i mig typ 3 hårda bröd och 3-4 portioner med tacos var det inte mycket kvar, lite köttfärs och såser bara haha. Åh, jag trodde seriöst att jag skulle spricka där en sekund, kan inte minnas sist jag käkade sånna mängder tacos.
Sen blev det 3 portioner fruktsallad och vaniljglass på det.

Var i mathimlen och vände typ 40 gånger om denna kväll, fantastisk middag. <3

Kommentarer

Postat av: Tina Andersson

Publicerad 2015-02-26 23:32:28

Gott ☺

Svar: Jaaa :'') <3 <3 <3
linneaelisabet

Postat av: Mallan

Publicerad 2015-02-27 08:54:37

Åh, men kan tänka mig att du kunde äta så mycket för att du verkligen trivdes i sällskapet. Då smakar maten som allra bäst! :) Stor kram ♥

Svar: Jaaa, EXAKT!! Kraaam! <3 <3 <3
linneaelisabet

Postat av: jennifer

Publicerad 2015-11-23 16:04:55

jätte fin blogg !

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela