linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Sovmorgon deluxe - igen.

Publicerad 2015-02-21 13:48:04 i Allmänt/Vardag,

Tror jag aldrig sovit så mycket på något lov som jag gjort på detta haha. Somnade typ 1 inatt, och vaknade NU. Eller ja, vaknade vid 1, men har varit uppe och ätit yougurt och Alltså sovit 12 timmar i sträck. Heeerreeegud säger jag bara. Skönt, och förmodligen väldigt välbehövligt. Jag trodde att mamma skulle komma hit idag, hon sa det igår på jobbet, men tydligen hade hon åkt ut till Skavsta och var där nu så jag vet inte. Vi skulle eventuellt haft tvättstuga och lite sånt, men får väl ta det en annan dag.

Annars mår jag sådär. Igår var jag inne i något flow och mådde sådär superbra, men idag känner jag mig bara låg och känns som jag bara vill dra täcket över huvudet och gråta. Att det är näst sista lördagen på lovet gör ju inte saken bättre heller. Fyfan.. Är så omotiverad till skolan att jag bara vill grina. Allt känns så jävla jobbigt nu, önskar jag kunde sovit typ 10 timmar till. Menmen, dåliga dagar kommer och går, får väl hoppas att det känns bättre senare... Nu ska jag väl kolla lite bloggar och skriva dagbok, kanske göra lite scrapbooking för att få tankarna på annat, för ångesten är nära denna dag kan jag säga er... 

Hoppas ni har roligare idag än jag har, ni får gärna berätta om eran dag och vad ni har för planer. Pusspuss!

Kommentarer

Postat av: Aurell

Publicerad 2015-02-21 15:30:25

Många kramar till vackra du ❤️

Svar: Tack & kramar tillbaka <3
linneaelisabet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela