linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Sover hos StjärtHanna inatt! <3

Publicerad 2015-02-26 23:35:17 i Allmänt/Vardag,

Blev så glad när Hanna bah "Åh, skulle va mysigt om du sov här inatt" så självklart så var jag ju tvungen att tjata lite på mamma så hon kunde skjutsa hem mig och hämta mina grejer till skolan imorgon, och nu ligger jag här i Hannas säng! Sååå mysigt, vi har legat och pratat och kollat runt lite på mobilerna, haft lite hemligt snack om diverse killar, skrattat åt min uppsvullna mage och extret snygga pannband jag fick låna när jag tvättade av sminket, och skrattat lite till åt att Pupsi ser ut som Timon.
Nuuu ska vi dock krypa ner i sängen snart. Skola imorgon ju, hade nästan förträngt det. Ska bli så mysigt att för en gångs skull slippa vara ensam och äta frukost ensam på morgonen - jag är ju egentligen en social själ och det hugger i mig när jag måste vara ensam, men inatt så har jag det allra bästa sällskapet vid min sida. Tänk att jag och Hanna känt varandra i typ 10 år och fortfarande så jäkla nära. Älskar den tjejen så otroligt mycket och är så glad och lycklig över att hon finns där vid min sida. Alla borde verkligen ha en äkta vän som henne, så mycket kärlek alltså.
Vi hörs imorgon, pussar och kramar och sov så gott! :)

Kommentarer

Postat av: Marjorie

Publicerad 2015-02-27 01:44:42

Awwww! Roligt att höra dig så glad!
Sov gott--Hoppas att morgon dagen i skolan blir wn bra dag!

Svar: Jaa, så lycklig. TACK fina, ha en TOPPENfredag :D <3
linneaelisabet

Postat av: tommy

Publicerad 2015-02-27 02:19:39

hoppas ni hade kul =)

Svar: Jaa, så jäkla mys! :) <3
linneaelisabet

Postat av: Fia

Publicerad 2015-02-27 06:57:53

Hahah, du är så skön 😂
Skrattade högt åt bilden på Pupsi och Timon btw!! Sötnosen! ❤️

Svar: Hahahaha eller hur, gissa vad vi garvat åt den. Likheten är ju slående!
linneaelisabet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela