linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

SOOOOL!

Publicerad 2015-02-25 09:54:11 i Allmänt/Vardag,

Alltså vem blir inte helt jävla överlycklig när det faktiskt är SOL ute?! När jag gick från historian (som är i en annan byggnad) så frös jag inte för första gången sen i November typ. Solen lyste och värmde, kändes typ som vår, sååå lovely!Har precis haft historia där vi förberedde oss för en stor skrivning vi har imorgon. Handlar om hela Sveriges uppkomst och historia från 700-1800 talet, känner mig inte redo alls... 
Nu har jag hål, min klass har Kommunikation men den kursen har inte jag. Har dock en lektion Ledarskap om en timme, tills dess hade jag tänkt försöka kolla igenom historian, fast först hade jag tänkt läsa lite bloggar heheheh, se om det blir någon tid över till historian :))

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela