linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Smyg/test premiär!

Publicerad 2015-02-20 14:50:00 i Föreställningen,

Efter max så åkte jag och Hanna direkt till teatern. Där var det nämligen dags för smygpremiär utav teaterföreställningen "Orre" som jag varit med och regisserat ni vet..! Vi kom såklart lite sent, men vi missade ingenting som tur! 
Det var faktiskt lite folk där, mest folk inom teaterbranchen och så, kände igen några ansikten. Men bästa var att bara sätta sig ner när de släckte lamporna och körde igång föreställningen.


Tog inga bilder idag - var alltför inne i teatern, så bjuder på en "gammal" bild.

Man rycktes med totalt, och de 40-45 minuter som teatern håller på swischade förbi på nolltid. Förutom lite teknikstrul så flöt allting på såååå bra och perfekt. Alltså kan fan inte låta bli att hålla på att spricka av stolthet över allting, den är sååå bra!
Och det roliga var att Hanna också tyckte den var jääätttebra! Hanna är en sån person som säger precis vad hon tycker, och hon sa att hon verkligen tyckte den var jättebra. Spännande, mordern, hon gillade språket, att de använder sig av sociala medier, att de är baserat på en riktig historia, jaa det var massor som hon tyckte var jättebra. Åh, blev så glaaaad! :D
Nu längtar jag ÄNNU mer till söndag när den riktiga premiären går av stapeln och det kommer vara fullt med folk, bl.a min mamma och hennes kompis Maria, och kanske Hannas föräldrar och Hanna. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela