linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Simple & clean.

Publicerad 2015-02-17 13:01:00 i Naglar,

Hoppades lite att det inte var fler som frågade om jag kunde visa bild på naglarna haha.. Jag brukar ju göra det, men just nu är de sååå ojämnt filade och fula och jag målade slarvigt på nagellack på 10 minuter, men okej då.Körde bara på hela vanligt genomskinligt med lite glitter, och sen superglittrig tumme och ringfinger. Sådär jätteenkelt och jättebasic och jättetråkigt. Men när man målar om typ varenda dag så kanske det inte spelar så stor roll egentligen, haha.

Kommentarer

Postat av: MalinB

Publicerad 2015-02-17 14:41:37

Jag tycker simple & clean är snyggast!

Svar: Hihi jaaa, ibland så :)
linneaelisabet

Postat av: Elin

Publicerad 2015-02-18 22:42:10

Ibland är det fint med att bara för något enkelt, oftast när man knappt har några idéer! Gillade det mer grövre glittriga lacket, var en fin färg eller vad man ska kalla det :)

Svar: Japp. Hade verkligen idétorka haha.. Japp, lite extra blingbling hihi :)
linneaelisabet

Postat av: Kimmey ~ Kung varje dag

Publicerad 2015-02-19 22:19:47

Fint!

Svar: Tackartackar :)
linneaelisabet

Postat av: Meena

Publicerad 2015-02-19 22:26:59

Fint! :D

Svar: Tack :)
linneaelisabet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela