linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Så jävla duktig.

Publicerad 2015-02-26 16:09:19 i Allmänt/Vardag,

Åh jag känner bara hur bäst jag är denna eftermiddag. För vet ni vad jag gjort? PLUGGAT. Ja, ni läste fel. Från klockan 12 till typ 3 så har jag suttit och skrivit på Ledarskapen och Svenska PMet. (Inte för att någonting blivit klart, men jag har skrivit lite iaf hehehehe)


Och nu har jag legat i en timme och pustat ut för att jag varit så duktig, haha!

Nuuuu därimot händer det lite roligare grejer. Jag och mamma ska snart åka och hämta upp Hanna och Maria, så ska vi åka alla 4 och handla en massa tacoooos! Sen ska vi hem till Hanna och Maria, laga massa tacos, äta massa tacos, trycka i oss tacos, prata skit, lite mer skit, och ytterligare lite skit. Ska bli så jäkla myyyys.

Så vi hörs senare, och hallå - blir typ tårögd över alla fina kommentarer som kommit in om att ni kommer fortsätta följa mig om jag byter portal. Lite mensig och känslig sådär så började nästan snyfta där ett litet tag för ni är så fina. PUUUUUUUUSSSS

Kommentarer

Postat av: Fia

Publicerad 2015-02-26 16:33:58

Åh gud så myyyysigt! Avis 😔
Haha mensig och känslig... Sötnos! Du är bäst

Svar: Hahahaa awww, snuttan. Fortsätt kämpa, efter regn kommer solsken. Kärlek i mängder. <3 DU är bäst :* <3
linneaelisabet

Postat av: Marjorie

Publicerad 2015-02-26 17:57:01

Mysigt! Ha en bra kväll! 🌙⭐️

Svar: TACK! Det hade jag verkligen! <3
linneaelisabet

Postat av: Jag

Publicerad 2015-02-26 18:07:34

Ha det bra vännen! <3

Svar: TACK :D <3
linneaelisabet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela