linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Rosa fransk manikyr

Publicerad 2015-02-21 15:51:03 i Naglar,

Ett hett tips om ni är trötta på vanlig fransk manikyr, men ändå tycker att det är fräscht och snyggt är att göra tipparna i en annan färg! Tycker det är jätteenkelt och snyggt, dessutom är det perfekt för man ser ju inte om man har skit under naglarna lika lätt heller ;)


Dessutom är det sååå lätt att göra! Bara välja en färg, måla tipparna, på med ett genomskinligt lack och sen är det klart! Detta tog mig max 10 minuter att göra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela