linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

PREMIÄR!!!

Publicerad 2015-02-22 17:34:00 i Föreställningen,

Idag var ett utav de stoltaste ögonblicken i mitt liv. Teaterföreställningen som jag varit med och regisserat nu under Januari och Febrauri hade premiär idag. Jag hade bjudit med mig mamma och Maria, och vi var där ungefär en kvart innan den började. 

Det var jättemycket folk, helt fullt på hela läktaren vilket var sååå roligt! En massa ansikten som man kände igen också, dels genom Gästabudet som jag jobbar på under somrarna. Stämningen var på topp och det var bara helt grymt att sitta där, och höll på att spricka av stolthet när mitt namn stog med i pogrammet.

När föreställningen sen drog igång så blev det helt magiskt, även om jag sett den så många gånger nu så sögs jag in i allting och satt helt häpnad av historian i den dryga timme som den pågick.När föreställningen var slut så var jag lika chockad som vanligt och bah "VA, är den redan slut?!" men klappade händerna så jag fick ont i handflatorna när det var över. Dock slogs jag av värsta tomma känslan att det är sista gången jag ser pjäsen eftersom de nu drar ut på turné i Sverige... :(

Precis efter det blev jag ännu mer förvånad och glad och chockad, för då ropade de upp mig och Julia på scenen så vi fick stå med skådisarna och ta emot en massa aplåder. Stog och log och skrattade och kunde verkligen inte hålla inne hur lycklig jag var...!Längst ut till vänster står lilla jag...! :)


Efter teatern så blev vi uppbjudna till övervåningen där vi brukade repa och fika och sånt på eftermiddagarna, och där samlades alla och minglade. Det blev Champagne och Fanta till dricka, (handlar om en fanta i teatern) och sen en massa snacks och korv med bröd till typ 50 pers..! Så det var riiiiktigt trevligt! Sen höll även Rino ett litet tal och sen fick jag och Julia ställa oss upp igen och så fick vi varsitt eget manus som det även stog hälsningar till oss, så himla fint blev nästan lite tårögd alltså. 
Så mycket underbart folk alltså. Minglade runt och hälsade på typ alla haha :)Sen käkade jag korv med bröd, drack champagne fast jag inte ens gillar det, och käkade en halv skål chips själv :)Pogrambladet, ska jag sparaaaa! :D
Åh vilken fantastisk dag och premiär, är sååå glad att jag fick vara delaktiv i detta, men nu är jag ganska depp för att det är slut... :( 

Kommentarer

Postat av: Fia

Publicerad 2015-02-22 21:11:51

Men åh, vad fint!! Vilken kväll!
Kanske någonting du borde satsa på? Söka teaterskola och bli typ regissör eller något? 😁

Postat av: Fia

Publicerad 2015-02-22 21:12:54

Men åh, vad fint!! Vilken kväll!
Kanske någonting du borde satsa på? Söka teaterskola och bli typ regissör eller något? 😁

Svar: Åh jaa, så underbart. Skulle vilja göra om hela dagen igen. Hahaha, ja man vet aldrig vilka vändningar livet tar..! :)
linneaelisabet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela