linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Plats 28 i Sörmland.

Publicerad 2015-02-27 09:24:44 i Allmänt/Vardag,


1/4 av mina bloggläsare har kikat in på min nouwblogg, och ändå är jag på plats 28 i Sörmland...! Som sagt, känner att jag kommer utvecklas mer på nouw faktiskt... Vill byta portal NU. Så kul när man ser att det faktiskt händer något och man kommer framåt..!

Kommentarer

Postat av: elin

Publicerad 2015-02-27 10:27:40

Följer med om du byter, oavsett vart du byter ;) Kika in på nouw, fin fint måste jag säga! Och japp, ber om ursäkt har varit sämst i världen på att kommentera den senaste tiden.. Sorry! Ska bättra mig, lovar ;) <3
Ha det bäst och stor kram!

Svar: Ååååhh, vad glad jag blir, tack fina! <3 <3 JA det tycker jag verkligen att du ska bli! :D Taaack :D Pussar och kramar i mängder! <3
linneaelisabet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela