linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Peanutbutter cup ❤️

Publicerad 2015-02-20 22:36:14 i Mat; Godsaker,

 Såhär blev denna fredagkväll. Helt ok om ni frågar mig alltså. Bloggläsande och de äkta männen i mitt liv, Ben&Jerry. De grabbarna har nog räddat många.
Dock får jag alltid lite småångest när jag käkar en ben&jerrys ensam? Känns som att jag äter upp typ en tröja eller en räkning eller en hel måltid i pengar, om ni förstår? På något sätt känns det mer okej och accepterat när man sitter 2 stycken och delar på en... Bara jag som känner såhär haha??

Kommentarer

Postat av: Fia

Publicerad 2015-02-20 23:09:52

Du ska inte känna så! Ät och njut för du är värd det ❤️ Jag åt faktiskt också b&j ikväll, half baked. BIG LOVE alltså. Grät nästan för det var så gott!

Svar: Hahaha jaa, alltså de är sjukt hur gott! Dock njuter jag inte ens av det ensam? Tyckte inte ens att denna var något speciellt, men ihop med en vän så är det mathimlen <3 <3 <3
linneaelisabet

Postat av: Lilla hjärtat

Publicerad 2015-02-21 00:34:34

Trilla inte nedför soffan nu, men jag har aldrig ens haft en sådan glass i handen. Så inga dejter med Ben & Jerry! Dyra är dom verkligen och alltid undrat hur det kan vara gott med kakdeg i glass hihiii.. Ser nästan din chockade min framför mig nu! Ärligt talat så har jag inte vågat smakat heller och är mer för sorbetglass :) Hoppas att denna sommaren kan få bli min! Tycker du ska njuta av din glass <3 Klart att du är värd den.. även om det känns som en tröja eller räkning. Tror säkert att glassen smakar bättre än kofta! Roligt att du tillbringar mer tid med din mamma den senaste tiden. Det gör dig bara gott söta dig <3
*kramar*

Svar: Jag trillar inte nedför soffan, SOMTUR så låg jag redan ner i sängen ahhaha! Nejdå, men det är väl inget konstigt med det 😊 Ben&jerrys är Dock något speciellt, det är så otroligt gott och jag hoppas verkligen att du en dag får avnjuta en, det förtjänar du.
Klart denna sommar ska bli din! Ta för dig av den! HAHA, självklart smakar den bättre än en kofta 😃 Bara det att en kofta tar ju inte slut 💔💔💔
Ja det är underbart att vi kommit nära varandra igen. Stoooora kramar, ta hand om dig, du har bara ett liv! ❤️❤️❤️
linneaelisabet

Postat av: Frida

Publicerad 2015-02-21 10:17:35

Har du mejlat supporten på blogg.se om att man inte kommer in på din privata? De måste ju kunna fixa det :(

Svar: Nej, jag har inte gjort det… Vet inte ens hur man mejlar supporten!
linneaelisabet

Postat av: Aurell

Publicerad 2015-02-21 13:11:26

Vilken är din bj favorit?

Svar: OJ, svår fråga haha.. Gillar alla core väldigt mycket, men förutom dem så måste det nog vara phish food haha! Lite otippat då jag inte gillar chokladglass, men marshmallowfluffet i den är ju fan underbar! :D
linneaelisabet

Postat av: Frida

Publicerad 2015-02-21 20:32:15

http://info.blogg.se/category/kontakt.html hoppas de kan lösa problemet :)

Svar: Har mejlat dem nu :)
linneaelisabet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela