linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Pancakes for lunch!

Publicerad 2015-02-25 12:42:00 i Mat; Lunch,

Har precis ätit lunch och är jättemätt och uppsvullen som vanligt efter skolans pannkakor..! Får alltid ont i magen efter dem, vet inte varför.. 
 
SOLLJUUUUS! 
 
Amanda va så söt hon ba Vill du ta kort på mina pannkakor också? Isåfall börjar jag inte äta ännu för de ser så äckligt ut då! HAHA söt ❤️❤️
 


Kommentarer

Postat av: Fia

Publicerad 2015-02-25 13:41:41

Åh 🎈 Pannkakspartyyyy!

Svar: Ohhh yeesss babbbyyy :D <3
linneaelisabet

Postat av: Daniella Åberg

Publicerad 2015-02-25 14:01:17

gud vad lange sedan jag at pannkakor, det ar ju inte direkt nagot man staller sig och gor sjalv!

Svar: Neej, håller med. Det är något man gör med vänner eller blir bjuden på haha! :)
linneaelisabet

Postat av: Kajsa-Stina

Publicerad 2015-02-25 14:43:31

Åh gud vad gott med pannkakor! Kom ihåg för typ ganska så många år sen så åt jag pannkakor till lunch varje dag för jag tyckte det var så jävla gott haha! <3<3

Svar: Ja, faktiskt riktigt jävla gott ibland. Dock känns de som att man ätit 50 portioner efterrätt efteråt, helt svullen och smakar socker i hela munnen hahaha. Ja det är gott, men jag tycker fort att man ledsnar om man inte har en massa olika tillbehör. Om det fanns olika sorters sylt, glass, grädde, socker, sirap, bär, nutella och massa sånt så skulle jag nog inte tröttna, men bara vanliga pannkakor med sylt blir lite tråkigt efter ett tag :)
linneaelisabet

Postat av: Malin

Publicerad 2015-02-25 15:19:20

Har du sett att "En shopaholic i Hollywood" släpptes igår? Jag har totalt missat att kolla upp när den kom på svenska. Har ju precis köpt en massa böcker. Kanske något att önska sig när man fyller år?

Svar: NEEEEJ?! ÄR DET SANT?! FYFAN vad lycklig jag är nu! ÅÅÅHHH så jävla glad hahahaha! Måste till bokhandeln nunununuuuu! :DTack för tipset fina duuu! :*
linneaelisabet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela