linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Ordning och reda, studiebidrag på fredag (höhö)

Publicerad 2015-02-24 19:24:57 i Allmänt/Vardag,

Oj vad roligt jag fick till rubriken då. Ibland glänser jag till! 😉 
Har storstädat hela dagen, med mammas hjälp då, dammsugit, torkat golven, röjt i köket, torkat damm, skurat badrummet och tagit rätt på massa tvätt. Nu är det suuuuperfint här hemma med tända ljus och helt kliniskt, till och med bakom soffan & sängen (där jag annars dammsuger typ en gång i månaden. Det du inte ser mår du inte dåligt av typ..) 
Så jag sitter bara och njuter av det och ska precis knalla ner till pizzerian och hämta en kebabpizza igen haha..! Herregud, det är fjärde gången jag äter kebabpizza denna månad. För att inte tala om alla andra pizzor & hamburgare jag käkat. Detta har verkligen varit snabbmaternas månad och jag älskar det 😍😍


Visst är det skönt när det är helt nystädat och rent och tända ljus osv? 😊😍❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela