linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Oh herregud. Hobby nummer 2 efter att äta - sova.

Publicerad 2015-02-20 22:06:41 i Allmänt/Vardag,

Gick och la mig och vilade när Hanna gick hem, och ställde klockan 3 timmar senare ifaaaaall jag skulle sova länge så jag inte sov till typ 3 inatt och vaknade pigg. Det visade sig vara ett SMART drag utav mig, för jag vaknade inte förrens klockan ringde och hade då sovit 3 timmar...!


Så de känns ju lite halvsnopet att jag nu är pigg klockan 10. Förut mådde jag verkligen skiiit, skulle med några kompisar på krogen men tackade nej för att jag va så trött och förstörd, men nu är jag aspigg haha.

Direkt när jag vaknade så var jag superhungrig, så tryckte i mig typ ett halvt kilo morötter med dipp, nästan halva förpackningen med yougurt, knäckebröd och godis, så nu är jag jättemätt istället och funderar på att ta en burk glass till middag bara. Har ju haft sämre matdagar så får lite ångest över att jag slarvar, men jag käkade faktiskt en rejäl lunch, och en burk glass väger ju upp lite också hehe...
 
NUUU har jag iallafall bloggat som en jävla idiot i flera timmar känns det som..! Herregud, hade hänt så mycket saker idag så jag fick dela upp de i 6 stycken inlägg, och jag valde att lägga de på tidsinställda platser i bloggen så ni kan läsa om min dag i tidsordning istället för ett enda långt inlägg.
Nu ska jag svara på kommentarer och läsa bloggar, wohppiiieedooo. Hörs :*

Kommentarer

Postat av: healthbysmj - ätstörd.

Publicerad 2015-02-20 22:40:49

Hoppas du får en forsatt fin kväll tjejen!

Svar: Detsamma! <3
linneaelisabet

Postat av: Fia

Publicerad 2015-02-20 23:07:14

Vi älskar uppdateringen, woho!!! 🎈

Svar: Hihi, jag älskar att ni är aktiva och kommenterar = mer update :D <3
linneaelisabet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela