linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Ni börjar kunna mina matvanor nu...

Publicerad 2015-02-20 12:33:00 i Mat; Lunch,

Har nog inte ätit så mycket snabbmat någonsin som jag gjort under Febrauri månad. Man tycker jag förtjänar det, förra året vid denna tid var den absolut värsta månaden i mitt liv eftersom jag låg inlagd på en låst avdelning och inte fick komma ut en enda gång...
Nog om tråkigheter, det som har varit har varit och jag tänker INTE deppa ner mig för det nu. Fast det slår mig fler gånger om dagen att för exakt ett år sen så hade jag den värsta tiden i mitt liv..

Denna dag spenderade jag på ett liiite roligare sätt - nämligen med MAT och bästavännen. Mamma och jag hämtade upp Hanna hemma hos henne vid 12 tiden och sen åkte vi till Max. Väl där blev de lite fel, trodde jag tog orginalmål, men jag tog en vanlig minihamburgare bara haha. Men jag blev mätt iallafall och det är ju huvudsaken!

Alltså Max hamburgare - noooo words needed. Jag snodde mammas lök och hade på pepparketchup för att pimpa upp den. Jag tror jag seriöst skulle kunna käka Max hamburgare & crispy fries varenda dag. Det, pizza, tacos och köttfärssås typ. Är veeerkligen en periodare när det kommer till mat.

Bästa idag var iallafall att Hanna var med. Mysigaste fina <3 Dock blev det lite bråttom, för vi skulle iväg på ännu mer roligheter klockan 1...! :D

Kommentarer

Postat av: ɑ n n i k ɑ

Publicerad 2015-02-21 17:20:36

Super mumsigt! :D

Svar: Åh yyeeeessss baby! :D
linneaelisabet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela