linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Andra lektionen innan lunch - Etnicitet & kulturmöten

Publicerad 2015-02-27 12:55:00 i Allmänt/Vardag,

Hellooo! Sitter och är lite småtjurig på Etnicitet och Kulturmöten lektionen. Sitter nämligen med Lina och Amanda, och jag har sedan jag var 4 år typ velat se en Galapagossköldpadda, så sitter Lina och kollar på bilder från när hon var i Afrika och ba "Såg några fula sköldpaddor också" - så har hon typ klappat och pussat exakt sånna sköldpaddor! Lite småbitter kände jag mig då jaa..

Annars har dagen flytit på så otroligt bra och fort! Looove it! Inte trött så jag håller på att svimma heller, wohooo! Dessutom är det typ 50 minuter kvar på denna lektion och sen är det lunch, tiden bara flyger iväg. 
Somsagt så sitter jag med Amanda och Lina i klassrummet, Lina sitter och kollar på Afrikabilder och Amanda kollar på inredningsbilder, hahaha sååå standard för de två. Amanda är ett riktigt inredningsfreak och trots att jag inte bryr mig så mycket om sånt så "drar hon med sig" och smittar av sig av sina olika pynt, kuddar och ljusstakar, så nu sitter jag själv inne på Rusta och kollar på nya kuddar haha.

Flummigt inlägg men kände bara för att uppdatera lite och fördriva tid tills det är lunch, är hungrig! :) Sen har jag bara en liten ynka lektion kvar innan jag tar helg. Pusspuss!

Kommentarer

Postat av: Fia

Publicerad 2015-02-27 13:15:45

Men jag SMÄLLER AAAAV, så fin du är! Bild 2 - ny profilbild - NU. <3

Svar: Men åååhhh slutaaa, blir helt generas hääär. Hihihi gulle duuu! :* :* <3 <3 <3
linneaelisabet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela