linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

MIN BÄÄÄÄBIS.

Publicerad 2015-02-21 19:48:42 i Allmänt/Vardag,

Nu är mitt hjärta lättare än lättast och känner mig återigen lycklig och vill leva haha? Det går snabbt i svängarna kan man ju säga. Anledningen; Riktigt god mat, och sen har jag min prinsessa här! <3 <3


Underbara, fina lilla älskade Pupsi. Om du bara kunde förstå min kärlek till dig. Trodde inte att man kunde älska ett djur så mycket, men herregud. 
Hon är så underbar, kommer och kryper tätt intill och gosar och slickar på en. Kollar med sina stora ögon och det känns som hon förstår allt. Hon är så jäkla fin, vet inte vad jag skulle göra utan mitt gullehjärta. Blir lugn och rofylld i hela kroppen av att ha henne nära. Sååå mycket kärlek. <3

Kommentarer

Postat av: Fia

Publicerad 2015-02-21 20:14:44

Blir varm inombords av det här! Så fint. Mys och njut hjärtat!

Svar: Tack snuttan 😍😊❤️
linneaelisabet

Postat av: Amanda

Publicerad 2015-02-21 20:32:15

ja god mat kan få än att må så bra :D

Svar: Ja verkligen, iallafall på mycket bättre humör! ❤️
linneaelisabet

Postat av: Aurell

Publicerad 2015-02-21 21:51:58

Lika söta båda två 😊❤️

Svar: HAHA, Bild på mit tagen hält underifrån och osminkad och ofixad, ville först inte ens lägga ut den haha. Men tack gulle <3
linneaelisabet

Postat av: Kickan

Publicerad 2015-02-21 22:06:50

Djur har verkligen en positiv inverkan på kropp och själ! På fredag ska vi till klinik och få domen på våran häst som varit halt sen september. Känns inte alls bra tyvärr! Kram till dig och vovven!

Svar: Åh jaaa, verkligen. Neej, fyyy vad hemskt… HOPPAS och håller tummarna för att det inte är någonting allvarligt! :( Kraaaam!
linneaelisabet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela