linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Middag på Oliver Twist.

Publicerad 2015-02-22 20:53:17 i Mat; Middag,

Direkt efter minglet så gick jag, mamma och Maria till Oliver Twist och åt middag. Hade tryckt i mig massa snacks och korv innan så jag var inte hungrig och hade bara tänkt ta en toast, men sen övertalade mamma mig till att ta en planka istället så hon fick smaka lite på den så då tog jag det.

Och god mat går ALLTID ner så ja, jag klagar ju verkligen inte!


Brukar vara smockat på Oliver Twist men idag var det lugnt och skönt och man kunde till och med höra musiken. Tända ljus och servitriserna verkade inte alls stressade och ja, det var bara jätteskönt. Tog inte alls lång tid innan vi fick maten heller, så det var skönt :)


En feeet oxfiléplanka med såserna på sidan, loveit. Dock att få in denna bjässe när man inte ens är hungrig? Men jag kämpade på riktigt bra måste jag säga :)

Mamma beställde in toasten som jag tänkte ta först, så fick jag äta upp halva den OCH nästan hela plankan också, så ni kan ju gissa om jag var mätt sen..?! Fick knäppa upp byxorna inne på resturangen hahahah, tur att jag hade en lång kofta. Men det är ju inte varje dag man går ut och käkar på resturang för att fira att man haft sin livs första teaterpreimär! :D <3

Kommentarer

Postat av: C'

Publicerad 2015-02-23 00:38:00

Grattis till premiären! Hade så gärna velat sett den efter jag läst om den i din blogg (som jag dessutom läst varje dag i ungefär 2år, vadå stalker haha) insåg precis att idag var första gången jag kommenterade den, dessutom är det typ 4e eller 5e kommentaren idag. Jag som aldrig kommenterat din blogg förut, inte någon annans heller för den delen :D
Kan du inte köra en frågestund snart? Har maaaassa frågor jag vill ha svar på :D kram <3

Svar: Heeej! Åh gullesnutt, vad söööt du är! 😊❤️ Vad glad jag blir att du gör din röst hörd! Absolut, kan sätta igång en frågestund nu under dagarna som kommer. Fler som har frågor på hjärtat och det var länge sen så det passar bra. Pussar och kramar i mängder! ❤️❤️
linneaelisabet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela