linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Måste skaffa mer självdisciplin...

Publicerad 2015-02-25 21:00:23 i Allmänt/Vardag,

Godkväll på er. Hoppas ni haft en bra onsdag. Det har jag! Noella var tvungen att åka hem vid halv 7, och då la jag mig och vilade (igen?!) och lyckades somna en timme till.. Blir kul att försöka sova inatt sen *:))*

Planen var egentligen att hela denna kväll skulle gå åt att plugga - jag har ju jättestor historiaskrivning imorgon som jag känner att jag hellre skulle kapa av min hand än att skriva. Vet inte varför men blir alltid såå galet nervös och nojig inför prov och skrivningar, bara hatar det verkligen. Men egentligen har jag ju allt som krävs för att klara provet. Något jag därimot inte har är självdiciplin, så ja, att plugga hela kvällen har jag ju inte gjort. När jag vaknade så åt jag litegrann, diskade, gjorde en kopp te, och nu sitter jag ju och bloggar haha.. Menmen, eftersom jag sov så mycket nu under eftermiddagen får jag väl sitta uppe hela natten och plugga istället.

GOOOSH vad duktiga ni varit på att kommentera idag, blir så glad på er gullungar. Ska sätta mig och svara på allt, och sen förhoppningsvis öppna anteckningsblocket hehehe. Pöööözzzz <3

Arkivbild från 2012 bara för att jag saknar mitt långa hår så jävla mycket... :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela