linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Mamma-dotter handling!

Publicerad 2015-02-26 18:16:00 i Allmänt/Vardag,

Har aldrig haft så roligt när jag har handlat i mitt liv. Vi styrde kosan mot Ica Maxi, och efter en högljudd beskrivning om hur jag haft det på senaste för Hanna så tågade vi in allihopa på Ica. Väl där inne så var mamma generös och bjöd på en korv för 5kr!!! :D Fyfan, de va typ den godaste korv med bröd jag ätit. Efter det så gick vi in och gjorde Ica Maxi osäkert! Flummde runt där med våran vagn och alla sprang omkring som yra hönor och bara plockade ner allt möjligt och omöjligt. Stog och provsmakade massa tacos fast vi precis skulle hem och göra just tacos hahaha..

Vid frukten så berättade Hanna något roligt, och då stog jag och asgarvade så mycket att jag fick magknip och var tvungen att lägga mig ner bland bananerna för att inte kissa ner mig typ. MOGET hööhöhö. Jaa iallafall, tillslut så hittade vi ju allting vi skulle ha, trots många missförstånd om vi skulle ha glass eller inte osv osv. Men tillslut så! :DVäl hemma igen så satte allihopa igång och fixade iorning tacos. Så jäkla mysigt att trängas allihopa där i deras lilla kök med hög musik och massa prat och skratt. Vi fick skära grönsaker och frukt som ALDRIG förr, herregud, allihopa stog med varsin kniv haha!
Efter typ en timme så var vi äntligen klara och sätta oss ner till bords, och vi satt läääänge kan jag säga...!

Kommentarer

Postat av: Fia

Publicerad 2015-02-27 06:53:49

Åh. Så himla mysigt alltihop! Blir ledsen samtidigt för jag inser hur mycket min äckliga ätstörning har tagit ifrån mig... Saknar det där med att umgås med vänner/familj, skratta tills magen värker och laga god mat tillsammans. 😔 allting har jag "förlorat".

Förlåt för depp, men det kom bara över mig då jag kände igen mitt gamla jag i det här inlägget.

Men ni är hur som helst jättefina och puuuuss på dig Linnea ❤️

Svar: Åh.. Vännen.. :'( DET KOMMER. Livet är inte över ännu, eller hur?! Du kan fortfarande komma tillbaka till det! Tänk hur mycket du missat och tänk på det som en morot till friskheten. Du kan kicka ätstörningens röv och komma tillbaka - och du kommer vara starkare än någonsin. Stoooooora styrkekramar vännen, JAG tror på dig! <3 <3 <3
linneaelisabet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela