linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Kebabpizza dränkt i sås

Publicerad 2015-02-24 20:38:00 i Mat; Middag,

Tror jag aldrig känner mig så tillfredsställd som när jag ätit en riktigt god måltid. Blir helt lugn i hela kroppen samtidigt som jag får energi och blir glad haha. Har precis tryckt i mig kebabpizza som var dränkt i vitlökssås..Hela pizzan BADADE i sås, jag skojar inte. Alltså, det var för mycket sås. Nästan så jag blev lite äcklad.. Fast nej, det var så sjukt gott så skulle kunna käka en till, hahhaha (tröttnar ju fan aldrig!), fast nää, kanske om några timmar isåfall för nu är jag sååå mätt och belåten. 

Nu ska jag bara pilla i naveln och smälta maten, lite senare ska vi kolla på "Welcome to Sweden" och hade planer på att käka lite morötter med dipp, men just nu är jag så propp så vi får se hur det blir med det haha... 
Käkade ni något smaskigt ikväll? :D

Kommentarer

Postat av: MalinB

Publicerad 2015-02-24 20:50:20

Kan inte bli för mycket vitlökssås på 😍😍😍

Svar: Jo detta var toooo much...! ❤️
linneaelisabet

Postat av: Alicia L

Publicerad 2015-02-24 22:15:10

Jisses, antar att det inte blir några kyssar efter den där bjässen! Men hoppas att det var smaklig nog ändå!

Svar: Hahahaha neeej 😂😂❤️ Den var super 😊❤️
linneaelisabet

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-02-24 22:54:34

Äter du en hel pizza eller typ halva som jag gör. har aldrig ätit en hel pizza även om de är lätt topping.......

Svar: När de är kebab äter jag en halv för just dessa är så jäääävla mycket uppepå. Om det är vanlig pizza käkar jag en hel plus en stor burk pizzasallad till hahaha...
linneaelisabet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela