linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Im famous!

Publicerad 2015-02-17 19:12:00 i Allmänt/Vardag,

Kunde inte låta bli att bli liiiite stolt när jag gick in på google och skulle kolla mitt senaste inlägg. Jag går ALDRIG in på bloggen och läser mina egna inlägg så det känns jättekonstigt när jag gör det. Jag brukar ju inte ens läsa igenom inläggen innan jag publicerar dem, så egentligen borde det vara hur mycket stavfel och grejer som helst haha.. Jag skriver bara det som faller mig in, sen klickar jag på publicera och loggar ut. Men nu fick jag för mig att googla bloggen, och då ser det ut såhär;
 

ALLTSÅ man hinner bara skriva linneae så ploppar min blogg upp direkt! Så jävla coolt ju! Dessutom är det så häftigt att höra i olika kretsar typ "Jahaaa, men Linnéa, är inte det hon linneaelisabet som bloggar?" 
Så coolt, vill bara sträcka på mig och spricka av stolthet.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-02-17 14:40:04

Riktigt coolt he he ✌️☺️

Svar: Jaaa, kändes ganska tufft faktiskt (Y)
linneaelisabet

Postat av: Kajsa-Stina

Publicerad 2015-02-17 19:16:33

Hihi det är faktiskt väldigt häftigt det där! Jag var bara tvungen att kolla upp mig själv nu och såg att jag också kommer upp haha! Bara man börjar att skriva Kajsa- så kommer jag upp! Haha fan vad kul :D<3

Svar: Jaa, eller hur, visst är det ganska häftigt. Man känner sig lite kändis ju, höhö. Kram!
linneaelisabet

Postat av: Fia

Publicerad 2015-02-18 10:11:29

Tycker det är konstigt om du inte blir kontaktad av blogg.se snart för att bli sponsrad/få betalt?! Bästa bloggen utan tvekan!!

Svar: Tycker också att det är jättekonstigt då jag har så många läsare...
Tusen tack fina du, blir helt generad när du skriver såhär hihi 😳😊❤️
linneaelisabet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela