linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Gosig lördagsmorgon.

Publicerad 2015-02-28 14:04:50 i Allmänt/Vardag,

Hej fina! Hoppas ni vaknat med gott humör. Det har jag..! Vaknade med min bebis vid min sida och drog oss ett tag. Sen gjorde vi iordning frukost brunch med mackor och pålägg och vitlöksbaugette och brownies, te och yougurt och hallon och jordgubbar. Kollade på Bamse för nostalgi trippar haha! När vi ätit oss riktigt mätta så drog vi igång en skräckfilm, The babadook som vi kikar på nu, riktigt obehaglig film... Cooooosssyyyyy 😊❤️❤️ 
Vad har ni för planer idag? 😘

Kommentarer

Postat av: MalinB

Publicerad 2015-02-28 15:32:01

Den filmen är skitläskig, såg den för en månad sen.

Svar: Ja det var den faktiskt..! Och riktigt BRA faktiskt! 😍😃❤️
linneaelisabet

Postat av: Fanny

Publicerad 2015-02-28 16:40:36

Bamse <3333

Svar: Åhjaaa 😍😊❤️
linneaelisabet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela