linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Goodmorning tuesday!

Publicerad 2015-02-24 11:34:17 i Allmänt/Vardag,

Godmorgon mina fina rumpnissar! Sovit gott? Det har jag, 12 timmar i sträck hahaha... Antar att det behövdes efter mina 4 timmars sömn igår natt. 

Jag vaknade alltså för ett litet tag sen, whopsie... Som tur så kommer inte min taxi till skolan förrens 12.20 idag, jag skippade lektionen på fm eftersom vi hade ett besök i kyrkan bara, och åker ist på eftermiddagen för att gå på GA arbetet. Nu ska jag rycka upp mig och klä på mig och äta en väldigt sen frulle. Vad har ni för planer idag? 😘❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela