linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Fusklapp japp.

Publicerad 2015-02-25 23:22:34 i Allmänt/Vardag,

WHOOOOPPP, sån jävla ergoboost fick jag nu när jag faktiskt lyckades koncentrera mig på plugg i nästan en hel timme. High five till mig. Har läst igenom alla anteckningar ett par gånger, och sen har jag även skrivit min fusklapp. Till just den här skrivningen så får vi ha en fusklapp. Kraven var att den fick vara 9 rader, man fick inte skriva flera rader på samma rad, och den måste visas för läraren innan.

Så nu är jag inte bara jävligt allmänbildad i historia, jag är dessutom supermegatränad i att kunna skriva litet och med konstiga förkortningar...!


Om någon behöver hjälp att skriva en fusklapp, bara att hojta till ;) 

Kommentarer

Postat av: MalinB

Publicerad 2015-02-26 08:52:41

Wow den lappen haha!

Svar: Hhahahahah eller hur! x''')
linneaelisabet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela