linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Fridaymorning!

Publicerad 2015-02-27 08:32:47 i Allmänt/Vardag,

Hello Sunshines! Hoppas ni sovit gott. Det har jag, de 4-5 timmar sömn vi lyckades skrapa ihop haha.. Vi låg uppe och babblade till efter klockan 2 inatt, men det är så det ska vara när man sover med bästavännen tycker jag. Fyfan, inte skrattat såhär mycket de senaste 12 timmarna som när jag varit med Hanna. Guld.

Iallafall så ringde hennes klocka äckligt tidigt runt 6, jag drog mig såklart ett tag till. Sen gick jag upp och klädde på mig och sminkade mig och Hanna kokade ägg och lite sånt. Sen gjorde vi iordning frukost och satt lääänge och åt frukost och hon försöker få mig att börja lyssna på Alex & Sigges podcast, någon av er som lyssnar på den? Lite underhållning var det ju haha! Dock tror jag att jag är för rastlös för att lyssna på sådant, sitter och spolar och vill att det ska "hända" något, men ska ge det ett försök iallafall :D


Morgonselfie i Hannas spegel haha... Har ju haft bättre hår & klädesdagar kan jag ju säga. 


Smygbild på Hanna hihi.


Fin liten frukostselfie! Åt så himla god frukost, knäckemackor med kalkon och johnnys senap & maaaassa smörgåsgurka, honungmelon (!!!!) och kokt ägg. Och te såklart. Alltid te.


Sen runt 8 så gick vi iväg mot skolan. Hanna går på en annan skola så vi skiljes åt och gav varandra en riktigt hård kram, för nu åker Hanna den jäveln till Island på praktik i en månad (!!!) och jag fattar inte hur jag ska klara mig utan henne?! Känner mig sårad, svikt och ensam, och förväntar mig feeeta presenter när hon kommer hem. Hahaha skämt åsido. <3 Men kommer sakna henne så sjukt mycket, tur att det finns internet.

Nu sitter jag iallafall på Entreprenörsskapslektionen som är sådär evighetslång. Känner på mig att denna dag kommer bli så otroligt seg och lång. Men får hoppas på det bästa.
Vi hörs som vanligt under dagen juuu. Pussisar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela