linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

För jag har ju inte tryckt i mig 4 liter biopopcorn.

Publicerad 2015-02-17 21:44:57 i Mat; Middag,

Tyckte att 4 liter biopopcorn inte räckte, så behövde mätta magarna lite till. Nej skämt åsido, men Maria var hungrig efter bion och ville ha donken. Var inte alls hungrig men när det erbjuds mat så tackar jag aldrig nej (jobbar aktivt för viktuppgång as you know...)

Så inne på donken blev de en hederlig BigMac, typ de enda som är gott på donken också... Dessutom en liten pommes till det, men fy vad äckliga de är i jämfört med MAX! Det enda jag älskar är BBQ dippen. 


Var inte ens hungrig och skulle jag varit ensam skulle jag aldrig käkat, men tur att det blev så ändå! Tackar inte nej till lite extramat, särskilt inte när det gäller hamburgare. MÄTT OCH BELÅTEN SOM FAN NU! :) Bästa känslan som finns. <3 <3 <3

Kommentarer

Postat av: Daniella Åberg

Publicerad 2015-02-18 01:41:14

ar sa avis pa dig som ater sa gott hela tiden!

Svar: Höhöhö, jaaduuu :) Ibland så :D
linneaelisabet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela