linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Flygande jacob!

Publicerad 2015-02-23 18:55:00 i Mat; Middag,

Sån LYX att mamma var här ikväll - och dessutom lagade mat! Visst föredrar jag ju snabbmat, men ibland kan det vara gott med vanlig mat också hehe.. Jag gick och handlade grädde och bananer ihop med Pupsi, och när jag kom hem så stog mamma och lagade mat. Det luktade gott i hela lägenheten och kändes sååå lyxigt att få bli serverad hemlagad mat.

Dessutom blev det något som är riktigt gott; Flygande jacob. Dock tycker vi inte om jordnötter, så det har vi inte i, och sen brukar man ha bacon också (?) men detta var någon variant utav det..! 

Det är ris i botten, gillar inte att blanda ihop allting så jag värmde på vanligt ris vid sidan om också.


Supergott! Lite starkt kanske, men jag hinkade typ 1 liter vatten haha.. Och framför allt så uppskattar jag att hon lagar mat såå himla mycket. Hämtade mer typ 3 gånger och njöt verkligen :)

Kommentarer

Postat av: Fia

Publicerad 2015-02-23 21:38:08

Så mysigt. Saknar mamma nu, haha 😔

Svar: Hahaha aww. <3 <3 <3 RING henne och berätta det! :)
linneaelisabet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela