linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Fifty shades of Grey.

Publicerad 2015-02-17 20:20:00 i Musik & film,

 


Biopopcornen var worth waiting for. Åt dock inte upp hela för en gångs skull, haha. Sparade kanske 1/5 liter, nu har jag till imorgon också höhöhö! 

Såg ju filmen 50 shades of Grey och när jag kom ut från bion var jag bara typ "WTF???" sååå blandade känslor. Filmen hade så jäkla mycket känslor och var sååå förvirrande. Jag tyckte den var riktigt bra, jag har inte läst böckerna och hade inga förväntningar alls för filmen, så vart positivt överraskad!

För det första var det inte alls så mycket sexscener som jag hade förväntat mig. Man fick ju inte ens se dem helt nakna, visst var det väldigt heta scener men ingen porr. Sen blev jag förvånad över skådespelarna, hur mycket passion och vilken känsla de var emellan dem. Sen blev jag så jävla förvirrad, för i början hatade jag typ Mr Grey och tyckte bara han var äcklig och vidrig och konstig, men efter ett tag började man gilla han mer och mer, och i slutet var man lite kär i honom. På tal om slutet så slutade det ju mitt i alltihopa och dessutom förvirrade slutet mig så jävla mycket haha. Fattade ingenting.

Kan säga att man fick alla känslor under filmen; man hatade, älskade, skrattade, var ledsen, var kåt och avtänd och på och av och förvirrad och inte förvirrad och ja herregud. Bland de skummaste filmer jag sett men jag gillade den! 

Kommentarer

Postat av: melinda emilia ♥

Publicerad 2015-02-17 21:44:16

hahah men åh jag vill också se den! men jag vet inte när jag kommer ut härifrån :(

Svar: Åh hjärtat. <3 Den kommer ju snart att ladda ner också :D <3
linneaelisabet

Postat av: Bea

Publicerad 2015-02-17 22:23:20

Haha! Älskar din beskrivning av filmen, den stämde rätt bra!

Svar: Men åååhhh, vad kul!! :D Shit vad glad jag blir, var så svårt att beskriva filmen så nu blev jag lite stolt :D Kramis <3
linneaelisabet

Postat av: m a j a n

Publicerad 2015-02-18 06:49:55

Nu längtar jag ännu mer efter att se den :)

Svar: Hihi jaa, den var verkligen annorlunda och speciell 😉❤️
linneaelisabet

Postat av: Karin

Publicerad 2015-02-18 13:58:58

Åh, alltså biopopcorn är sååå gott <3

Svar: Ja, särskilt de gula höhöhö. Sitter alltid och petar ut de gula först haha!
linneaelisabet

Postat av: Nathalie

Publicerad 2015-02-18 17:27:37

Haha ja den beskrivningen stämmer bra. Har läst alla böcker och jag tyckte skådespelarna var GRYMMA när det kom till känslorna. Jag kände verkligen känslorna genom bioduken! Vissa påstår ju att de spelar dåligt, men antagligen är dessa människor totalt blinda :,D

Svar: Åh vad roligt att jag lyckades beskriva den någorlunda bra iallafall :DJa har inte läst böckerna, men alla säger att de är bättre - dock tyckte jag också som sagt att skådespelarna verkligen visade känslor! :)
linneaelisabet

Postat av: Sara ~ Candis

Publicerad 2015-02-19 21:15:04

Skit i böckerna. De är inget att ha ändå och riktigt tråkiga. Jag tyckte filmen var bättre och det är nog första gången jag någonsin tycker det :)

Svar: Jag ska fan lyssna på dig i detta tror jag! Tror inte att böckerna är något för mig helt ärligt :)
linneaelisabet

Postat av: Emilia Åkerberg

Publicerad 2015-02-19 21:22:43

Ååh måste verkligen se den!! :D

Svar: Ja det måste du faktiskt haha :)
linneaelisabet

Postat av: Isabella

Publicerad 2015-02-19 21:29:23

Jag såg den igår och fick precis samma känslor som dig. Var mycket förvånad över all hatstorm kring filmen eftersom jag inte alls upplevde de saker som skrevs om den. Den var annorlunda, inte som någon film jag sett tidigare. Jag har inte heller läst böckerna och kommer nog inte göra det, föredrar att se filmer. :)

Svar: Jaa, men sååå blandade känslor alltså... Annorlunda, jaa! Kommer inte läsa böckerna, tror jag inte iallafall hahah... Alla säger att böckerna är rena porren, men samtidigt sååå bra.. Hmm ;)
linneaelisabet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela