linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

En sväng på stan...

Publicerad 2015-02-24 17:22:51 i Kläder, shopping, smink,

...resulterade som vanligt i mer grejer än jag skulle ha från början haha. Men är nöjd! 

Ett laptop fodral, hårfärg, en rosa fönsterskrapa till mamma (ej på bild) och en vaniljparfym! 

Hade helst velat ha ett knallrosa fodral, men får nöja mig med svart med rosa detaljer. Från Clas Ohlsson för endast 159kr! Jättebra med ett extra fack för laddare och jättebra vadderat eftersom jag har en tendens att tappa saker hela tiden haha... 

Detta var verkligen ett spontanköp, jag luktade inte ens på den haha... Men ni vet ju min förkärlek till vaniljparfymer, och 39kr är ju nästan löjligt billigt?! Från H&M. 

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela