linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

En rejäl middag.

Publicerad 2015-02-21 18:45:00 i Mat; Middag,

Ibland har jag bra tur. Mamma ringde och bad mig gå och köpa kebabpizza så skulle hon komma och äta middag med mig. Underbart, kunde inte kommit lägligare..! Så jag gick upp till pizzerian och tog hem två stooora kebabpizzor med massor utav vitlökssås, kebabsås, sallad, tomat, gurka och lök och sen avnjöt vi dem framför en film.Åh heerreeeeguuud va gott det var. Njöt utav varenda liten tugga. Har verkligen snöat in på kebabpizza nu, somsagt, snabbmat, köttfärssås & tacos är typ hela min kostcirkel. Skämt åsido, men nu är jag iallafall riiiktigt mätt, belåten, och ångesten har släppt nu när jag inte är ensam längre. Denna pizza var som balsam för min själ kan jag säga er. <3 <3 <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela