linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Det går bra nu kompis!

Publicerad 2015-02-26 10:29:00 i Allmänt/Vardag,

HALLOJ! En glad Linnéa har ni här! Skrivningen gick JÄTTEbra, bättre än förväntat och jag fick sånt flyt och allting bara blev så bra. Dock hann jag bara till 1400talet innan tiden var slut, så jag får fortsätta med den imorgon. Men känner på mig att jag kommer få Godkänt och det känns ju mer än bra!


Dessutom fick jag veta att jag får fortsätta på mitt Svenska PM hemma, så jag hade bara denna lektion och sen tog jag taxin hem. När jag satt i taxin fick jag denna lilla glada överraskning också;


50GB SURG IGEEEEN! Whooooppieeee dooo. Lycklig jajajajjaja!

Dessutom har jag nu börjat blogga lite smått på nouw, och trivs SOMFAN. Nu väntar jag bara på svar om jag skulle kunna få ta namnet linneaelisabet - isåfall flyttar jag direkt. 
Just nu heter min blogg http://nouw.com/linneaelisabett - så kika gärna in och släng in en kommentar där, skulle bli såå glad och sen roligt att se hur många som skulle klicka in där. KRAMIS på er fina, och tusen tack för alla lycka till, det var förmodligen därför det flöt på så bra under skrivningen! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela