linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Kommentarer

Postat av: Daniella Åberg

Publicerad 2015-02-19 00:06:39

Jag förstår inte ens hur du får så mycket, jag samlar om jag har tur 3000 på en vecka xD kanske för att du skriver så många inlägg om dagen?

Svar: Oj haha..! Ja, har faktiskt ingen aning vad det beror på.. Är inte bloggpoäng antal sidvisningar? För jag har ju typ 3000 sidvisningar varje dag :)
linneaelisabet

Postat av: Nathalie

Publicerad 2015-02-19 10:23:32

Mina poäng fungerar inte längre av någon anledning. Den registrerar inte längre! Irriterande som fan, haha

Svar: Whaaat? Men kontakta blogg.se! Kram
linneaelisabet

Postat av: ♀ THE REVOLT ♀

Publicerad 2015-02-19 10:36:20

hahahaha det var många poäng det xD

Svar: Jaa, förstår inte vart alla kommer ifrån haha.. Så sjukt, använder upp de hela tiden men det kommer bara nya i mängder :D
linneaelisabet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela