linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Äntligen får jag träffa min babe igen!

Publicerad 2015-02-25 17:18:00 i Allmänt/Vardag,

Efter skolan så somnade jag till en stund, och vaknade av att Noella plingade på dörren! Som jag saknat den bruden! Åh. Blev kramkalas och sen förhörde jag henne hur det varit när hon varit i Italien nu i en vecka och det verkade som att hon haft det bra.
Hon hade på sig ett par asfula/ascoola solglasögon som jag var tvungen att testa, alltså det är nog bara Noella som kan bära upp dessa och se riktigt cool ut, själv ser jag ut som en clown.Vi ringde även sköldpaddssnubben och kollade, så nästa helg ska vi förmodligen åka och hämta hem min bebis! Shit vad jag längtar! Sen låg vi bara och pratade och skrattade och kollade på videos och så. Tills hennes internet mitt i allt tog slut, alltså shit vilken panik haha! 

Jag mejlade också Tele2 och frågade varför det stått att jag fått 50GB surf och mitt i allt så hade jag bara 3GB precis som vanligt, och då berättade de att de hade gjort fel och gett fel helt fel mängd surf. Så de ska fixa det, så någon gång mellan imorgon och 1 Mars så kommer jag få tillbaka mina 50GB surf, alltså så jävla lycklig. Frågan är om jag då ska säga upp mitt abonnemang till min minirouter, den kostar ju en hel del i månaden och det känns som att jag inte kommer använda det nu när jag har så mycket surf i mobilen. Men vi får se vad som händer...! :)

Kommentarer

Postat av: Fia

Publicerad 2015-02-25 22:33:29

Gud vad balla! Du passar ju visst i dem 😍

Svar: HAHA näääää jag dör så fult!
linneaelisabet

Postat av: MalinB

Publicerad 2015-02-26 09:12:45

Den modellen är inne nu ja men de är ju mega svårburna :)

Svar: Jaa, svåra att ta på och av, men jäkligt sköna! :D
linneaelisabet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela