linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Bästa Hanna & en (faktiskt) riktigt bra serie!

Publicerad 2015-02-20 17:59:00 i Allmänt/Vardag,

Efter teatern så följde Hanna med hem till mig ett tag. Vi började med att kolla på Familjen Annorlunda som jag missade igår, hahaha åh fyfan vad jag älskar de pogrammet.
 
Efter det så kollade vi på de 2 sista delarna i American Horror Story säsong 1. Och jag har ju suuuupersvårt att fastna för serier, men SHIT vad bra den var! Alla konstiga frågetecken reddes ut, och äntligen fattade vi allt i serien. Dessutom slutade den så jävla sjukt så man blir ju jättesugen på att se nästa?! 


Hanna är typ den enda av mina vänner som förstår sig om skillnaden mellan mina 4 datorer, vilka som fungerar till tvn, vilka som går att gå in på internet på, vilka som funkar med hårddisken osv haha. Så för en gångs skulle fick någon annan sätta på - ganska stor ära faktiskt. Sen måste jag bara berätta något så roligt. Som ni kanske vet så är jag ju halvt beroende utav fotmassage, alltså det finns nog inget jag tycker är så jääävla skönt som när någon rör mina fötter. Och jag tror faktiskt på zonterapi osv med fötterna..! När jag mådde som sämst och hade massa ångest så gjorde mamma fotmassage på mig dagligen, och ångesten släppte faktiskt och jag kände mig alltid myyycket lugnare..!
Men det sjukaste jag varit med om var när jag var på sjukhuset och var förstoppad och en patient var utbildad till fotmassage-blablabla, och hon började röra mina fötter och gjorde värsta massagen och mitt i allt så kunde jag gå på toa som vanligt?? Samma när jag hade för en gångs skull huvudvärk, så kom hon och tryckte på mina fötter och huvudvärken släppte?
Iallafall så är fotmassage verkligen de bästa som finns, så jävla underbart och ryser i hela kroppen när någon rör mina fötter. Så nu har jag "tvingat" Hanna att vi ska göra fotmassage på varandra när vi kollar på film (OBS, rena strumpor gäller!!) och det är sjukt att se hur hon också påverkas av det. Båda sitter och gäspar och blir helt slappa och slöa och trötta haha.
Gillar ni fotmassage, eller när någon rör era fötter? Visste ni förresten att fotmassage hade en massa positiva effekter på hela kroppen?

Kommentarer

Postat av: Fia

Publicerad 2015-02-20 22:11:01

Älskar AHS, säsongerna är ju fristående så det är liksom ingen fortsättning utan en helt ny story. Andra säsongen är då jäkla bra! Men sjukt obehaglig ! 😅

Och jag ÄLSKAR fotmassage också, åh ryser av välbehag bara jag tänker på det... All massage är underbart men fötterna är någonting speciellt alltså!

Svar: Jaaa eller hur! Men de är de jag gillade, de är psykiskt, de är spännande, de är konstigt, det är läskigt, de är oförutsägbart, det är skumt, man får tänka mycket själv, alltså shit de är nog bästa serien jag sett…!JAAA, åh åh åh, fotmassage alltså. Jaa, eller hur, ryggen och nacken och hårbotten är också underbart men INGET slår fötterna!! :D
linneaelisabet

Postat av: Sanna

Publicerad 2015-02-20 22:52:23

Hej! Vet inte om det bara är jag men tkr det är lätt att blanda ihop dina vänner☺️ Skulle va kul om du kunde lägga upp nån bild på några av dina vänner och berätta lite om dem? Men förstår om de inte skulle vilja ställa upp på bild och så 😊 kram!

Svar: HAHA jaa gud de förstår jag verkligen! Jag vet inte riktigt om jag skulle vara bekväm med att "hänga ut" mina vänner, men du gav mig en tankeställare! Kan kanske knåpa ihop ett litet inlägg med mina tio närmaste typ :) Det var en lite rolig idé faktiskt. Kraam!
linneaelisabet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela