linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Barnvakt!

Publicerad 2015-02-20 00:05:18 i Allmänt/Vardag,

Hej på er gullisar. På väg hem från Hanna hörde en vän av sig och undrade om jag kunde vara barnvakt. Var egentligen ganska trött, men så kände jag att jag kunde ställa upp på min vän, så mamma skjutsade hit mig. Har suttit och bloggat och snackat med lite folk på faebook osv, och det har varit helt lugnt hela kvällen, så det är bara mysigt. Känns lite konstigt att vara hemma hos en kompis när hon inte är här, men som sagt så känns det faktiskt riktigt mysigt och jag trivs här...! Nu har jag svarat på typ 180 kommentarer och ska lägga mig i sängen och spela lite på mobilen och så. Känns kul att göra något annorlunda och är verkligen glad att jag åkte hit istället för hem till min tomma, trista, tysta lägenhet.
Imorgon hämtar mamma upp mig skapligt så ska jag och Hanna iväg på roligheter. Men mer om det senare, nu ska jag lägga mig ner ett tag. Puss och kram, sov så gott sötnosar :*

Kommentarer

Postat av: Josefina

Publicerad 2015-02-20 07:14:38

Vad hände med den där Andreas? Du skrev ju om han varje dag typ förut. Har ni slutat ses? Kram!

Svar: Jag nämner ingenting i min vanliga blogg, du får tyvärr vara nyfiken! :( Kram!
linneaelisabet

Postat av: Josefina

Publicerad 2015-02-21 07:37:13

Kan jag få tillgång till din privata? Josefina Cyréus på facebook. En trogen bloggläsare som bor 100 mil ifrån dig ;)

Svar: Du får skriva till mig på facebook :) Kram
linneaelisabet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela