linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Bada på morgonen???

Publicerad 2015-02-20 11:41:00 i Allmänt/Vardag,

HALLOJ fina! Antar att hälften av er (iallafall ni som har lov) ligger och sover, och det gör ni med gott samvete! Idag har jag INTE varit en sömntuta - tvärtom. Sov ungefär 4 timmar inatt, då barnet jag var barnvakt till, mamman kom hem runt 3, och sen hände det en masssaaa roligheter på natten som jag håller lite för mig själv, så somnade inte förrens 4 typ. Sen var jag en superhero och gick upp vid 8 imorse och gjorde välling och bytte blöja och lekte lite med typ sötaste ungen i världen. 

Sen kom mamma och hämtade mig, redan vid 9tiden så åkte jag hem! Alltså kändes heeelskumt att vara utanför dörren så tidigt hahah... Så åkte jag hem, och direkt så stupade jag i sängen och sov en timme, orkade inte ens bry mig om frukost och då är det fan illa ska jag säga er. 

När jag vaknade typ 1 timme senare var klockan 10, och jag gick crazybananas på en ny yougurt mamma köpt. Jag köper ju alltid samma, känns smidigast då man vet vad man gillar och det går så snabbt och smidigt och handla, men köpte en ny igår och guud va god. Så käkade yougurt och sen kröp jag faktiskt ner i ett bad som mamma tappat upp åt mig. Så konstigt att bada tidigt på morgonen när man är helt nyvaken, men riktigt skönt var det faktiskt!Sååå låg i badet i någon halvtimme och hade ansiktsmask och allting, jag gör framsteg när de gäller att bada...! Klarade ju inte av det pga min kropp förr (gör jävligt ont att bl.a sitta på sin egen svanskota i ett badkar...) men antingen så har jag vant mig eller så har jag helt enkelt fått lite hull på röven, för jag får inte ens ont längre, och dessutom blir jag inte lika rastlös i badet heller.

Nog talat om mitt morgonbad, när jag kom upp därifrån så klädde jag på mig och sminkade mig och fönade håret och pysslade litegranna. Sen blev det att åka och hämta upp Hannaaaaa...! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela