linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Avnjutit en långfrukost

Publicerad 2015-02-19 12:17:00 i Mat; Frukost,

Trots att jag somnade vid 3 inatt så försöker jag vända tillbaka dygnet lite och gick upp vid halv 11 imorse. Var trött som jag vet inte vad haha... Men satte ändå igång att göra frukost, koka ägg osv. Sen blev det en långfrukost framför tvn.


Efter ex antal knäckemackor och 3 skålar yougurt och kvarg och kokta ägg så var jag äntligen mätt och belåten. Sjukt hur mycket jag kan trycka i mig på morgnarna?? Verkar inte finnas något stopp i mig.

Efter frukosten så dukade jag undan allting, diskade allt, och sen fick jag ett ryck och dammsög hela lägenheten lite slarvigt. Anledningen är att Pupsi kommer hit idag! Vill inte att hon ska hitta några popcornsmulor eller något på golvet att tugga på. Sen har jag inga planer under dagen, funderar på att bara slappa framför någon film och gosa med Pupsi. Ikväll vid 18 ska jag, mamma och Pupsi åka hem till Hanna och Maria och låta vovvarna få träffas, ska bli supermysigt :)
 
Nu ska jag sätta mig och svara på alla kommentarer, bästa på morgonen haha, man blir alltid på så jäkla bra humör. Hoppas ni får en bra torsdag! Pussar.

Kommentarer

Postat av: Siri |Diabitfit|

Publicerad 2015-02-19 12:18:48

Gott :)

Svar: Jajjemen :) Ha en fin torsdag! :)
linneaelisabet

Postat av: Fia

Publicerad 2015-02-19 12:28:26

Åh älskar den där kvargen!! så lycklig att de kommit laktosfria nu 😁 Hoppas du får en fin dag, kram

Svar: Testade den idag, var faktiskt inte så imponerad… Vaniljen är MYCKET godare :( Denna var knappt söt ens, hahaha jag är så söt-skadad… Brukar hälla i socker i yougurten till och med (a) Hyyysssh!
linneaelisabet

Postat av: MalinB

Publicerad 2015-02-19 15:53:29

Vad har du gjort med yoggi- paketet haha? :)

Svar: Hahahaha ätit upp ALLT innehåll 😂👍❤️
linneaelisabet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela