linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

4 timmars sömn...

Publicerad 2015-02-23 08:48:08 i Allmänt/Vardag,

Fyfaaan vilken natt... Jag la mig vid 10, men sen låg jag och vred och vände mig i evigheter. Kunde verkligen inte somna... Jag klädde av mig, tog på mig, försökte läsa, gick upp, gick och la mig igen, osvosv. Sista gången jag kollade på klockan var den kvart i 4, och någon gång då så lyckades jag tillslut sova, när jag försökt sova i 6 timmar... 


Idag är jag levande död. Ögonen rinner och jag ser suddigt och känner mig helt yr för att jag är så trött... Som tur kommer inte taxin till skolan förrens klockan 10, men jag känner på mig att jag inte kommer palla hela den här skoldagen. Nu ska jag iallafall försöka ta mig upp, klä på mig och sminka mig och sen ner i tvättstugan. Frukost hade jag också tänkt hinna med. 
Vi hörs lite senare, om jag inte svimmar av trötthet någonstans haha...

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-02-23 11:45:32

Varför åker du taxi till skolan blir inte det jättedyrt? Hoppas att du känner dig lite piggare nu och att du får sova inatt. Kram

Svar: Nej jag har skoltaxi så det är skolan som betalar 😊👍
linneaelisabet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela