linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

2012 - det sista bra året.

Publicerad 2015-02-18 21:42:12 i Allmänt/Vardag,

Visste ni att...
Jag har sjuuukt svårt för att radera bilder, vilket leder till att jag har typ 8000 bilder i min iPhone - jag har bilder ända från 2012! Jag har självklart ännu äldre bilder på min hårddisk, men den kollar man ju inte lika ofta. Skulle typ inte radera bilderna om jag så fick pengar - även om jag har de sparade så känns de speciellt att ha de i mobilen och kunna kolla när jag vill. 

Som ni vet har jag gått lite upp och ner i mitt mående - men 2012 hade jag faktiskt ett riktigt bra år! Jag vägde ungefär så mycket som jag vägde nu, hade ett stort socialt nätverk, gjorde mycket roliga saker och mådde bra. Sen kom 2013 som var ett rent HELVETES år och slog sönder allt jag jobbat upp under 2012... Sen var halva 2014 helt amazing, så jag känner verkligen PÅ MIG att 2015 är MITT år och att jag ska komma tillbaka till så jag mådde 2012 och ännu bättre!

Här kommer ett litet urplock av bilder från 2012 - och kom ihåg att jag var INTE normalviktig på dessa bilder heller, men såg lite bättre ut iallafall! Och psyket var ju ungefär 1000 gånger bättre än 2011 och 2013 haha.Jag och min fina vän Ebba som jag träffade idag!


Sååå cool med vattenpipan i högsta hugg!


Här vågade jag till och med gå i byxdress trots att jag har komplex för överarmarna och låren!


Påväg till en fest med min kära Oliver (han som jag reser mycket med ni vet!)


På Tylösand där jag var med mamma, Micke och Malin en vän. Hade bränt mig som fan men var så lycklig ändå. Byxdress igen (!!!)


Mitt låååånga fina hår, innan 2013 kom och jag åt dåligt och tog massa jävla äckliga tabletter vilket gjorde att jag tappade hälften </////3


Ute med en båt i Finland, var så underbart väder den där dagen och jag både solade och badade och brände mig. Älskar att bränna mig egentligen, man ser så levande ut när man är röd i fejjan haha!


En bild från Mallorca där jag var med mitt exs familj och alla hans småsyskon och föräldrar. Lycklig som ett barn på julafton. <3

Uppskattar ni såna här inlägg?; Är ni nyfikna på att se gamla bilder på mig? Ni får skriva om ni uppskattade det, och sen om ni vill se fler bilder får ni väl önska ett år och en månad, jag har huuur mycket bilder som helst från och med att jag fick min första kamera när jag var typ 11 haha. 

Kommentarer

Postat av: danni in London

Publicerad 2015-02-18 22:29:18

Jag vill gärna se bilder från innan du blev sjuk, normalviktig linnea liksom :)

Svar: Har lagt ut ganska mycket, men är det från något speciellt år du vill ha? Fram till 2010 var jag ju normalviktig, vilket år menar du att du vill se bilder ifrån? :)
linneaelisabet

Postat av: Fia

Publicerad 2015-02-19 08:56:36

Uppskattar såna här inlägg massor!
Satt faktiskt och bläddrade bakåt i ditt arkiv igår och måste bara få säga igen att det är helt otroligt vilken skillnad på bara ett år! Inser du ens hur mycket du förändrats och framförallt utvecklats?! Du är så otroligt vacker nu med liv i ögonen och en helt annan inställning till i princip allt verkar det som. Det är så jävla häftigt att se! Du är seriöst den starkaste personen jag vet - och jag känner dig inte ens IRL. 😩

En liten reminder typ ❤️❤️

Svar: Hihi, vad kul :D Det är roligt när man anstränger sig lite och ni gillar det :)WOW, shit, taaaack för all fin kritik, blir helt rörd ju hihi.. <3 Jag kan bara hålla med, har en helt annan inställning till livet nu :) Sån skillnad!
ÅH vad söt och fin du äääär! Gulle du. <3 <3 <3
Kramar och pussar i määäängder :') <3
linneaelisabet

Postat av: MalinB

Publicerad 2015-02-19 21:58:35

Ja jätte gärna fler sådana här inlägg ! :D Kul för vet ju typ inte så mycket från den tiden. Kram!

Svar: Absolut, är det något speciellt år som du vill se bilder ifrån? :)
linneaelisabet

Postat av: Ida

Publicerad 2015-02-19 23:32:30

Jag hoppas också att 2015 blir ditt år! Och mitt också, haha. :D Ta hand om dig!

Svar: JAAA, det tror och hoppas jag veeeerkligen!! Kramar! <3 <3 <3
linneaelisabet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela