linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Bloggstrul..?

Publicerad 2015-02-28 23:10:29 i Allmänt/Vardag,

Har krånglat med bloggen lite ikväll tror jag, kan inte se den via internet, men kan blogga och läsa kommentarer... Helskumt 😔😳💔

Bastu hos mormor!

Publicerad 2015-02-28 20:29:05 i Allmänt/Vardag,

Har precis kommit ut ur bastun hos mormor. Kommit vid 6 och satt och prata ett tag och sen så blev det bastu! Det var skönt, men jag är hungrig vilket leder till att jag inte orkade sitta så länge... Det känns som det alltid blir jättesen mat här, jag tryckte i mig en macka och frukt förut men behöver mat. Nu står iaf Janne och gör fläskytterfilé och stekt potatis och pommes. 

Känner mig väldigt ren nu iallafall så de är skönt! 😊❤️👍 ingen aning om vad som händer ikväll, känns som jag kommer somna vilken minut som helst men blir väl pigg sen när jag fått mat i mig. 

Lördagsmiddag!

Publicerad 2015-02-28 19:18:24 i Allmänt/Vardag,

Åh, mormors mat alltså... No woords needed. Och hennes pommes..! HERREGUD! Flera decenniers träning och exakt rätt mängd kryddor och värme och tid och ja herregud. De pommesen skulle förtjäna ett eget inlägg! 


Käkade hela plåten pommes själv haha.. SER NI hur otroligt kryddiga och goda de är?! Heeelt fantastiskt. ❤️❤️

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela