linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

ÄNTLIGEN; MIN IPHONE 6!! ❤️

Publicerad 2014-09-30 23:39:00 i Allmänt/Vardag, Kläder, shopping, smink,

Åh herregud, kan knappt fatta att det är sant. Har haft en helt UNDERBAR dag på alla sätt och vis, berättar om dagen imorgon. 
Iallafall så smsade mamma mig när jag satt och åt lunch, att jag hade fått post. Så ringde henne och bad öppna; och det var ett från Tele2. Blev ju heeelt galen, tänk om min telefon kommit typ 5 dagar för tidigt! Så kastade i mig maten, sen tog jag & Amanda taxin. Gick på stan, sen hämtade mamma & Ania upp mig. På väg till Willys för att hämta den blev jag tveksam, de hade skickat den från lagret på NATTEN, och posten hade kommit dagen innan. Så jag var ganska övertygad att det bara var simkortet. Dock höll jag på att DÖ av lycka när jag hämtar paketet och inser att det verkligen är MIN TELEFON SOM ÄNTLIGEN KOMMIT.
 
Jag har väntat, längtat och varit förväntansfull sen i Juni när jag hörde att iPhone 6 skulle komma. Varenda DAG har jag gått och längtat. Ju mer min gamla mobil gått sönder och krånglat, desto mer har jag bara längtat efter den nya. Och med min vanliga otur så trodde jag verkligen inte att det var sant, när jag öppnade den och allting var rätt och allting fungerade, inget krångel med varsesig internet, Tele2grejen, telefonen, ingenting. Allting var bara PERFEKT.
 
 
 
Dessutom är den så mycket snyggare, bättre och underbarare än jag kunnat hoppas och drömma om. Den är bara heeeelt jävla perfekt. Kameran är GRYM, den är snabb som jag vet inte vad, den är snygg, den är ny, det är en iPhone 6.
 
Så nu förstår ni varför jag varit upptagen och inte hunnit blogga. Kan inte slita ögonen från den, och nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta pilla med den. Vi hörs imorgon, då kommer RIKTIGT ordentligt med uppdatering och även BILDER FRÅN MIN NYA SUPERKAMERA! <3 <3 <3

Dagens höjdpunkt i skolan

Publicerad 2014-09-30 11:28:35 i Allmänt/Vardag,

 
Har inte gjort ett enda vettigt nååååge idag, fyfan vilken ivärd dag i skolan haha.. Haft entreprenör som jag redan är klart med, gått med Amanda & Lina till coop och handlat frukost till Amanda, och nu haft Etnicitet & Kulturmöten, som jag också är klaaaar med. Men nu är det snart dags för dagens höjdpunkt; LUNCH! Höööörs pusspuss

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela