linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

FESTBILDEEEER!

Publicerad 2014-11-30 22:49:00 i Allmänt/Vardag,

Hääääär kommer äntligen bilder från min lördagkväll! Åh, den var så jävla BÄÄÄÄST!

Vid 7tiden gick vi hem till Tina, där va Tina och Andreas. Så började vi laga mat allihopa, tacos blev det! Fick steka 2 kilo köttfärs hahha.. Gjorde så SJUUUKT mycket tacos, alltså de skulle räckt till en tiobarnsfamilj! Sen så skålade vi med partyglas och högg in på maten. Satt och åt i en halvtimme, och sen gick vi vidare in i vardagsrummet där Tina hade dukat fram shotglas och en lakrits granatäppel shot.

Så körde vi igång lite drinkspel och drack några cider och shotade och så. Tog inte lång tid innan jag var jättefull, så liten kropp som jag har. Blev helt crazy som vanligt och dansade och sjöng och dunkade musik och hoppade runt. Hade sagt innan att "Inget kan få mig att tappa omdömet, jag vet exakt hur mycket alkohol jag tål, och ingen kan få mig att gå över gränsen!" Sen kommer Tina och utmanar mig och bah "Om du tar 3 shots efter varandra så får du en hundring!" Och jag som bara MÅSTE anta alla utmaningar, tror ni inte att jag gör det?? Jo såklart.

Efter de 3 shotarna är kvällen vääääldigt suddig, jag minns att jag låg på golvet och bara asgarvade, var lite borta haha... Mitt i allt stog vi i alla fall i kön in till krogen och trots att jag var så full så blev jag insläppt haha! Väl inne där var det glowsticks som man skulle ta för att visa sin civilstatus, men jag tyckte de va så jävla roligt med glowsticks så tog väl typ 100 stycken och fyllde hela armarna och benen och klännigen och allting. Vi mötte Patricia också utanför, vi hängde ihop med henne också så gott det gick.

Sen träffade jag och typ HALVA min gamla högstadieklass! Rasmus, Martin, Björnbakk, Angelika, Ebba, Emelie, Johannes, Tina, Linnea, ja alltså halva klassen var typ där, så jäkla roligt! Så dansade och hälsade på alla dem. Tog en massa drinkar också och shotade även sen på rkgeon. Allt var bara en suddig dimma men jag hade så jäkla kul, bara dansade, hoppade, skrek, drack, pratade, och var så allmänt jäkla lycklig. Mitt i allt blev klockan 2 och då var det dags att tagga vidare. Självklart så hamnade vi å Kebabhouse efteråt. Johannes skulle beställa en Kycklingtallrik, men sa typ fel/de gjorde fel, så han fick en kycklingrulle, och eftesom han är gluten så kunde han inte äta den. Var så jävla roligt för först var han skiiitarg och jag fick äta upp hans kycklingsulle. Sen bah "JAG SKA FAN HA EN KYCKLINGTALLRIK" så då gick han och beställde en till hahahha! Fyllekäk för 200 kronor, check!
Efter att vi ätit klart så gick vi hem till mig, jag & Johannes då. De andra vet jag inte vart de tog vägen hahaha.. Sen hemma hos mig kom Björnbakk och Rasmus förbi och vi kollade på SVT Serin Morran och Tobias till typ 6 på natten då vi somnade. SÅ JÄVLA VÄÄÄÄRD KVÄLL! Bilder kommer häääär;
Hela gänget innan maten!SKÅL!
Lite roligt för de där hade vi aldrig klarat av nyktra, men när man var full så gick det hur bra som helst, ramlade inte ens hahaha!


I kiosken utanför krogen stog de såhär på en lapp, sen gick jag och frågade i kassan bah "Säljer ni gräddfil??" De bah "Ööööhh nej???" Och jag tyckte det var hysteriskr roligt eftersom det stog att man inte fick glömma gräddfil...Tina & Patricia är som barn på julafton med alla glowsticksDessa glowsticks gjorde typ krogen ännu ännu bättre, tyckte ba det var såå ballt, vet inte varför hahaha...Några från Kungshagen gänget, dvs gamla klasskompisar allihopa.En orgasm - godaste drinken någonsin jaaa.
Älskar att beställa den. "Jag vill ha en orgasm" :))


Dessa små rackare är ju livsfarliga...


HAHAHA, hemma när jag tömt klnningen på glowsticks
Åååååhh vill bara återuppleva kvällen igen och igen och igen! Sååååå bäst!

Här kommer 2 instagrambilder som Johannes tog också;


Jag & Isaac, fatta vilka jävla magmuskler och benmuskler jag har som klarar av det där! Skulle ja aldrig klara nykter hahahha....


Helt inne i att göra armband.. :D

Miniminimini paus

Publicerad 2014-11-30 21:52:34 i Allmänt/Vardag,

JAG HAR INTE GLÖMT BORT ER! Men har tagit en minimini bloggpaus och kommer tillbaka imorgon bitti - med miljoooooner bilder och text!! Håll ut mina kära! ❤️

Julpyssel!

Publicerad 2014-11-30 18:34:00 i Allmänt/Vardag,

Jag & mamma satte oss efter maten och pysslade lite. Hon hade köpt massa blommor och tomtar och mossa, så hon pysslade (med liiite hjälp av mig) ihop en julgrupp. Den blev sååå himla fin! <3Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela