linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

2a dagen äntligen slut

Publicerad 2014-01-31 23:11:40 i Avd 22 - Behandling,

Inte bloggat, haft så mkt i hjärnan och massa ångest så inte haft tid och lust. Har ju fått halva måltider så ständigt hungrig och irriterad och ledsen. Stenhårda crepes med grå/brun sörja inuti till middag, men va så hungrig så slängde i mig. 
Något som är BRA är att de värmer maten eftersom den alltid är knappt ljummen och jag äter inte maten om den inte är varm. Idag har om möjligt varit ännu jobbigare, saknar mamma och vill bara hemhemhem. Känt mig extra känslig och gråtit hela tiden. Kanske beror på att jag inte fått sova ordentligt. 
Har suttit och försökt kolla på tv men inte kunnat koncentrera mig. Pratat med mamma i telefon en timme. Hade tänkt sätta mig vid datan och svara på de över 30 kommentarerna som ramlat in under natten, men jag lovar att göra de imorgon bitti. 
TACK för de fina stödet. Ni är bäst! Som sagt, imorgon ska jag svara på alla era frågor och funderingar, och blir så jäkla glad av allt stöd ni ger mig. Har bara kollat igenom kommentarerna lite snabbt men kan lätt säga att jag har världens finaste läsare. Önskar jag kunde ge er en fet kram allihopa! Puss, godnatt <3

Hungrig...

Publicerad 2014-01-31 16:18:30 i Avd 22 - Behandling,

Sitter och är hungrig. De har ju som sagt halverat mitt matschema och fick bara ett päron till mellis vid 2, jag är ju van vid att småäta hela tiden och äta STORA mål, det här är tortyr. Magen kurrar som bara den... :( Som tur är det middag om 10 minuter.
Har suttit på förmiddagen och pusslat för att komma på andra tankar.. Pratade typ en timme med mamma också, så underbart att få höra hennes röst, men sen bröt jag ihop och började gråta så la på..
Har ni några frågor eller undringar så passa på att fråga NU, ska svara senare i ett inlägg. TUSEN TUSEN tack för alla fina kommentarer, blir så jäkla glad av att läsa, det är en sån otrolig stöttning och känns så SKÖNT.
Nu ska jag tydligen få äta lite tidigare, wohooo! 
Skriver efter vilan sen, kramar <3

Ny information...

Publicerad 2014-01-31 13:27:00 i Allmänt/Vardag,

Hej, förlåt för att jag varit frånvarande, men det har hänt lite saker.. Personalen fick reda på att jag bloggade, visst har jag inte frågat om man får det osv, och jag skäms inte över att jag gör det heller! Det är som min egen dagbok, bara att jag får respons från er. Iallafall så var det inte okej de jag hade skrivit, så bestämde att om DE försöker samarbeta med MIG så ska jag samarbeta med dem. Dvs, jag tar bort inläggen och bad om ursäkt, och de bad om ursäkt för att det blivit så konstigt, att jag fått olika information av olika behandlare osvosvosv.
Visst, de kanske var att ta i att skriva som jag gjort, men har verkligen varit så jäääävla förbannad och känt mig ledsen, särbehandlad och helt enkelt KRÄNKT.
Jag fick tydligen inte heller ta bilder inne här alls, vilket jag inte visste om. Eller jag vet att man inte får ta bild på folk osv, så man kanske kan göra någon komprimiss att jag kan få fota mig själv te.x. 
DÄRFÖR har jag iallafall ändrat inläggen sen jag blev inlagd och tagit bort bilder. Från och med nu ska jag tänka mer på vad jag skriver, och de jag verkligen vill berätta tänker jag skriva i min egen dagbok. Ni som jag känner kan ju alltid kontakta mig på kik eller fb (linneaelisabett), har fått massa som skrivit och undrat där och självklart så berättar jag allt där om vad som händer... ;)
Va ändå ganska så skönt att de kom fram, för ÄNTLIGEN frågade de mig hur jag såg på allting, äntligen fick jag känna mig som en INDIVID. Jag blev tagen på allvar och fick berätta hur jag kände och tyckte om allt. Jag berättade att jag tyckte personalen (inte alla) hade en dryg attityd, ifrågasatte VARFÖR jag inte fick vatten, VARFÖR jag inte fick krydda, och sen berättade om andra upplevelser jag haft, att jag känt mig så otroligt kränkt osv... Så det var skönt att få bli riktigt arg på DEM, kändes lixom 100 ggr lättare efteråt! Fick också äntligen SVAR på många av de sjuka reglerna, visst kan jag fortfarande tycka att de är sjuka regler. Jag menar, jag har levt på ett sätt i 3 år med att äta mycket, klart de blir en chock att höra att det är jättefarligt.. 
Har ju även fått halvera mitt matschema för att jag vägde mig imorse och hade gått ner 2 kilo, så har alldeles för mkt mat för min vikt. Blev såklart så jääkla arg och frustrerad, är rädd att jag inte kommer gå upp med de, men de anser att det är farligt att äta för mycket... 
Men nu vet ni varför jag ändrat inlägg och tagit bort bilder. Kommer fortsätta blogga, men kommer mer att rikta in mig på MIG SJÄLV, hur jag mår, vad jag känner osv. 
 

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela