linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

En snabb fråga bara..?

Publicerad 2014-02-28 23:44:00 i Allmänt/Vardag,

En snabb fråga, som jag hoppas någon läsare kan svara på? Jag använder mig utav bloggerfy, och igår när jag loggade in hade jag tjänat nästan 200 kronor. Sen när jag gick in nyss, var det nere på 104 kronor? Hur fungerar det egentligen? Varför "försvinner" pengarna? Jag är jätteförvirrad, någon som har svar på varför det blir så…?
Tacksam för svaaaar, från min kloka läsare! Kramis! <3

Fredagsbesök!

Publicerad 2014-02-28 21:40:00 i Avd 22 - Behandling,

Har precis haft besök. Så himla mysigt & trevligt! Mamma, en gammal kompis till mig (N), och hennes mamma. De kom direkt efter middagsvilan och stannade till 9! Var så himla glad att de kom och det var så skönt att få prata med en jämnårig om lite allt möjligt. Så tack så JÄTTEmycket fina N (och hennes mamma då) för att ni förgyllde min dag & kom förbi! <3
Kvällsfikat åt jag, precis som vanligt, men tillsammans med mamma & dem i lilla vardagsrummet. Hämtade bara mackan, risifruttin & drycken i matsalen och gick och satte mig i vardagsrummet med mitt besök. Skötte mig utmärkt, åt upp allt utan knussel, och hade vila efterråt. SUCK ON THAT! :D
Såååå, nu är alla måltider och vilor avslutade för den här dagen! Nu sitter jag med min underbara roomie och glor på dåliga tvpogram på tv och snackar skit! Är så jäkla GLAD att jag delar rum med henne, hon får mig alltid på så  bra humör och hon är så sköööön! Vi hade en lite busigt samtal om att man borde möblera om vårat rum och ställa ihop sängarna till en fet dubbelsäng och ställa framför fönstret haha! Skämt såklart, man fan vad jag skrattade åt henne och hennes uttryckssätt. Jag har inte känt mig såhär jävla LYCKLIG och glad på evigheter!
Ha en underbar fredagskväll people, ni är bäst, pusss! <3
 
Mini me, typ från 2010! 

Angående behandlingen & bloggningen

Publicerad 2014-02-28 17:20:00 i Avd 22 - Behandling,

Har fått in så underbara kommentarer så jag sitter och fäller glädjetårar. Dels för att jag är så lycklig över att det gått så bra idag, dels för att jag blir så jäkla rörd av era underbara kommentarer.
Bjuder på lite busiga bilder bara för att jag känner mig så jävla lycklig & levande.
 
Det är många som är förundrade hur behandlingen kunde vända så, från rullstol och stenhårt övervak till total frihet och 100% eget ansvar, och tro mig, jag är lika chockad som er. Antagligen har de insett att det faktiskt inte är maten som är problemet och att jag behöver jobba med MIG SJÄLV och lära mig de här sakerna..! Jag har fortfarande inte pratat med någon om varför de gjorde en så total förändring i behandlingen, men jag tänker inte ifrågasätta, för det är ju det här jag behöver och ville från början. Att få rutiner, att få lära mig att äta ensam, att bli självständig och vuxen och ta ansvar över mitt eget liv. Någon undrade vad skötarna säger, och de säger ingenting...! Vid middagen ställde jag mig bara i matkön precis som vanligt, de la upp mat på min tallrik, och jag satte mig på en valfri plats i matsalen och åt min mat ihop med andra patienter, precis som vanligt.
Dessutom, så tror jag att de listat ut LITEGRANN hur jag fungerar. Att sätta upp stenhårda regler och gränser fungerar inte på mig. Därför tror jag att det blev denna "tvärtom"effekt, när jag har total frihet. Jag ser inte längre någon anledning till att "fuska", för jag fuskar ju inte för någon annan än mig själv i så fall? Eftersom jag fått TOTAL frihet och eget ansvar, då JÄVLAR ska jag visa dem, att jag KAN, att jag SKA och att jag VILL bli frisk!
Och som någon kommenterade; att för vanliga anorexi patienter skulle detta ha kraschat dem totalt. MEN, jag är inte som andra... Jag älskar utmaningar, och det känns lite som att de utmanar mig till att se om jag fixar det här själv, och vet ni? Jag förlorar och tackar ALDRIG nej till utmaningar!
 
 
Sen angående bloggningen. Jag kommer fortsätta blogga öppet. För JAG mår bra av det, och sen till stor del av all fantastisk respons och underbara kommentarer jag får utav er läsare! Sen när behandlingen fått en så drastisk vändning är det många som undrar VAD HÄNDER NU (haha, tro mig, jag undrar detsamma!) Därför kommer jag fortsätta blogga tillsvidare.
Puss på er!

Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela