linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Dåligt slut på veckan och dålig början...

Publicerad 2013-09-30 08:59:12 i Allmänt/Vardag,

Gårdagen "försvann" tack vare min stora dos med piller, jag sov till 5 på eftermiddagen! Var ensam hemma och ville verkligen inte vara det, som tur kom älskade Anna upp och höll mig sällskap, jag åt lite och vi kollade på Baksmällan 3 och snackade massa skit, fick även fotmassage av henne som dämpade min ångest betydligt!
Hon gick runt 8 och då la jag mig och läste och kollade på Wallander, men somna typ halv 10. Mamma väckte mig imorse, va så jääävla död, köttade mig upp och åt en knäckemacka och klädde på mig, sen skulle jag gå till skolan men halvvägs tappa jag totalt motivationen och gick hem igen. Som tur kunde mamma skjutsa mig men hon håller på att bli sjuk så hon va skittjurig över allt möjligt och skrek på mig hela vägen till skolan i bilen...
Jag är så jävla cptrött så bokade min taxi så den kommer direkt efter den här lektionen, hoppas de lugnat sig hemma då.... Hörs <3

Seg lördag...

Publicerad 2013-09-28 22:38:01 i Allmänt/Vardag,

Mya kom hit en timme nu på kvällen, vi snacka skit och gjorde tacos, hade ingen aptit men käka två tallrikar iaf. Hon va tvungen att åka hem vilket betyder att jag ska sova ensam inatt. Så har precis tagit 100 mg atarax och 50 mg propavan och 50 mg immovane, kommer säkert somna sittandes och sen va som en jävla grönsak imorgon.... Känner redan nu hur borta jag börjar bli i huvudet. Ska sätta på en film att somna till och sova i vardagsrummet. 


Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela