linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression, och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Godmorgon...

Publicerad 2013-10-29 07:22:51 i Allmänt/Vardag,

Godmorgon. Sovit piss. Pupsi ramlade typ ner från trappen inatt, har bajsat påå massa ställen för hon är så orolig, har sovit Max fem timmar... Vakna när Mickes klocka ringde fem imorse och inte kunnat somna om. Mamma är hysterisk och städar som fan här. När hon lugnat ner sig blir det frulle, sjukt hungrig! 

Mys...

Publicerad 2013-10-28 21:19:15 i Allmänt/Vardag,

Vi har nu tre madrasser på golvet, värmeljus, en kniv och en gaffel att dela på, varsin tandborste och ... Typ inget mer. Easy living! Godnatt! 


Om

Min profilbild

linneaelisabet

Skriver öppet & ärligt om mitt liv med ätstörning UNS, depression och grov undervikt. Kämpar mot välmående och viktuppgång, men vägen mot ett lyckligt liv är långt ifrån enkelt.. Med en blogg som växer otroligt varje dag är jag på väg att visa världen - det är okej att må dåligt - och att prata om det!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela